Om By Lelou

Välkommen till By Lelou – varumärket som erbjuder mysiga, lekvänliga och giftfria barnkläder med unik design.

By Lelou startades 2009 av mig, Ida Boëthius Lissheim, efter att jag tagit examen från Tillskärarakademin i Göteborg där jag läste mönsterkonstruktion och konfektionssömnad.

Min ambition är att erbjuda unika, lekvänliga och snälla kläder till alla tillfällen.

Jag jobbar i ekologiska tyger eller tyger jag hittar på loppisar och second hand.

De flesta kollektioner sys upp i små upplagor, ibland bara ett exemplar av varje storlek, så det gäller att passa på om du hittar något du gillar.

Sortiment  

I webbshoppen hittar ni ett härligt sortiment med fina och unika bebis- och barnkläder för åldrarna 0-6 år, samt matchande accessoarer.

Miljön är något jag alltid känt starkt för, och därför är det oerhört viktigt för mig att barnen mår bra och får ha både bekväma och miljövänliga kläder. Därför strävar jag efter att designa och tillverka kläder som är av god kvalité, har en lång hållbarhet och viktigast av allt, är fria från kemikalier och gifter.

 

 

I min lilla ateljé i Segersäng har jag plats med butik, ateljé och lager – allt under samma tak. Här gör jag alla plagg från grunden; allt från att rita konstruktionen till att klippa ut plaggen, trycka motiven och till sist att sy ihop dem.

 

 

Är det något ni undrar över eller har någon förfrågan, hör av dig direkt på mail

 

 

Berätta gärna vad du tycker om oss genom att fylla i vår kundenkät. Det är tack vare dig vi blir bättre!